Izrada unikatnih i veoma originalnih
web stranica sa najnovijim tehnologijama

Stvaramo prelepe web sajtove u saradnji sa iWebDesign ( www.iwebdesign.eu ), dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu, kao i za desktop računare tako da ste dostupni za sve Vaše klijente, gde god se oni nalazili. Mobilne verzije naših sajtova izgledaju savršeno bez obzira na uređaj, browser ili operativni sistem.

Izrada sajtova uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja od strane krajnjeg korisnika kroz jednostavan interfejs. Ključni korak u realizaciji web projekata je fokus na planiranje i određivanje strategije projekta izrade sajta koja je u skladu sa vizijom klijenta. Vrši se analiza potrebnih funkcionalnosti, načina prezentacije podataka i dizajna kako bi se kreirala najpogodnija i najskalabilnija arhitektura koja će obezbediti visoke performanse. Poslujemo sa stručnim i odgovornim timom, sa kojim imamo profesionalnu poslovnu saradnju, i želimo da Vam omogućimo da dobijete najbolju uslugu za Vaš novac.

Website Design
90%

Javascript
80%

Development
94%

Marketing
85%
Bezbedno-Brzo-Stabilno Shared Hosting

Svi hosting paketi koriste cloudlinux


Saznajte Više
Poverenje-Resseler-Sigurnost Reseller Hosting

Svi Resseler paketi koriste WHM/cPanel


Saznajte Više
Dedicated Serveri Namenski Serveri

Stabilan, pouzdan, brz! Svi serveri dolaze uz ROOT pristup.


Saznajte Više

Šta još nudimo?

Hosting

Ako ste se do sada patili sa drugim shared hosting uslugama, a niste vični radu iz konzole pa vas je to sprečavalo da pređete na napmcrednije hosting rešenje – vašim mukama je kraj!

Za korišćenje UniWeb Hosting servisa nije potrebno da znate administraciju VPS servera, dovoljno je da želite bolju i kvalitetniju hosting uslugu za vaš web sajt. Vaš privatni VPS server na superiornoj uniCloud SSD platformi, sa garantovanim resursima, stiže sa instaliranim kontrolnim panelom podešenim za brzi start. Ukoliko želite server sa punim root pristupom mašini, preporučujemo da pogledate Dedicated server ponudu.


Saznajte Više

Web Sajt

Izrada unikatnih i veoma originalnih web stranicasa najnovijim tehnologijama

Stvaramo prelepe web sajtove, dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu, tako da ste dostupni za sve Vaše klijente, gde god se oni nalazili. Mobilne verzije naših sajtova izgledaju savršeno bez obzira na uređaj, browser ili operativni sistem.


Saznajte Više

Domeni

Registrujemo sve internacionalne domene, com,net,org,biz,info,eu,ws kao i .rs, co.rs i in.rs

Svi domeni su u vlasniku korisnika, i vode se na njegovo ime.


Saznajte Više

eProdavnica

eCommerce paket obuhvata seo optimizaciju celog sajta, rangiranje na google kao i profesionalna izarada web prodavnice..


Saznajte Više

Mobile

Svi sajtovi su optimizovani za iOS, Android, Blackberry OS , Windows Phone.

Trudimo se da hosting optimizujemo za što brži radi na mobilnim telefonima.


Saznajte Više

Česta Pitanja

 • Sigurnost Vašeg poslovanjaOpen or Close

  Svi naši serveri se nalaze na cloudlinux OS, koji je jedan od najsigurnijih rešenja za shared hosting uslugu, i trajno sprečava mogućnost upada na Vaš hosting nalog sa drugog shared hosting naloga na istom serveru, kao i dosta drugih praktičnih (php selector ) i sigurnih rešenja, svi naši klijenti su 99.99999% zaštićeni od svakog mogućeg napada. Poslujemo od 2005 godine, i punih 11 godina radimo naporno, kako bi Vam obezbedili sigurnu i pouzdanu hosting uslugu..

 • Backup fajlovaOpen or Close

  UniWeb Hosting redovno pravi/kreira backup svih shared hosting naloga na odvojeni hard disk na istom serveru, kao i na odvojeni hdd na sekundarnom serveru ( fizički odvojenom ), i trudi se da svakom klijentu u svakom trenutku obezbedi dostupnost backup-a. Ali UniWeb Hosting ne garantuje za gubitak backup fajlova u slučaju vremenske nepogode ili prirodne katastrofe i kvara hard diska, stoga Vas savetujemo da uvek imate kopiju Vaših fajlova i mysql baza.

 • Registracija DomenaOpen or Close

  Uni Web Hosting, INC. nudi brzu i sigurnu registraciju svih .TLD domena. za 10 eur. godišnje.

  Zaštitite svoju ideju atraktivnim .TLD domenima po povoljnim uslovima.

  Brza registracija .rs i internacinalnih (com,net,org,biz,site,info) domena.

 • Da li može WordPress i ako može da li instalirate?Open or Close

  Da, u potpunosti podržavamo WordPress. Možete ga instalirati jednim klikom u vašem cPanelu. Možete se javiti tehničkoj podršci i mi ćemo WordPress instalirati za vas besplatno.

  Od nas ćete dobiti login podatke za vaš WordPress i možete početi sa blogovanjem.