Saznajte zašto smo najbolji!
Poslujemo uspešno od 2005 godine!

Kompanija Uni Web Hosting, INC. je počela sa radom 2005 godine u Holandiji. Ako tražite pouzdan, jeftin i visoko kvalitetan web hosting , web dizajn ili registraciju internet domena – na pravom ste mestu, specijalizovani smo za internet usluge na najvišem nivou. Odnos sa klijentom nam je vrlo bitan, MI ZNAMO ŠTA ZNAČI ČEKATI U REDU, ZATO KLIJENTE NE DOVODIMO U TU POZICIJU.

1000+ Registrovanih Domena
2000+ Hostovanih Web Paketa
4500+ Klijenata

Ko Smo Mi/Šta RadimoMi brinemo o vašem web hosting paketu!

Mi smo tim ljudi koji se Hostingom bave 12 godina, i želimo da na Balkanu pružimo kvalitet usluga kao svuda u svetu, i još bolje od toga. Kompanija Uni Web Hosting, INC. je počela sa radom 2005 godine. Ako tražite pouzdan, jeftin i visoko kvalitetan web hosting , web dizajn ili registraciju internet domena – na pravom ste mestu, specijalizovani smo za internet usluge na najvišem nivou.Mi smo tu zbog Vas!

Za klijenta je potrebno napraviti dinamicki web sajt koji zadovoljava najnovije web standarde, i hosting koji može da zadovolji najnovije standarde IT sektora, optimizovan za pretrazivace, modernog dizajna i pune funkcionalnosti. Web sajt ce biti visejezican, sa nezavisnim unosom i izmenom sadrzaja (primarni jezik je srpski latinica i prvi strani jezik – engleski). Sajt mora davati kompletne informacije u vezi sa uslugama klijenta, mora omoguciti jednostavnu i brzu navigaciju i lako pronalazenje zeljenog sadrzaja. Ponudom je ukljucena pretraga sajta po kljucnim recima

Zašto izabrati Nas?